eren-ji ღ°•.♥.•°ღErenci Admin[NuRiYe BaKıCı]ღ°&
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 27 Nerden : Erenimin Kalbinden °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Hepsını hep bana klıbı yenı!! Ptsi Ocak 12, 2009 7:30 pm | |
| [b]Hepsinin klibini hepimiz 4000 gözle bekliyorduk. Ve hepsinin yeni Klibi "Hep bana" şarkısına çekildi. Hepsi grubunun 3. Albümünün 2. Klip çalısması tamamlanmstır bugün tv'lerde gösterimde... ŞARKI:HEP BANA KLİP: http://www.rugzo.com/hepsi-hep-bana-video-klip/Bence GüzeL olmuş Yorumlar | |
|
Admin CemReci ŞeKeR AdminJiK[GiZeM KeMeR]
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 27 Nerden : cemremin kalbindennnnn °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Hepsını hep bana klıbı yenı!! Ptsi Ocak 12, 2009 8:46 pm | |
| çok sğllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll çok bekliyodum yaaaaaa aşqommmmmmmm | |
|
eren-ji ღ°•.♥.•°ღErenci Admin[NuRiYe BaKıCı]ღ°&
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 27 Nerden : Erenimin Kalbinden °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 13/10/08
| Konu: Geri: Hepsını hep bana klıbı yenı!! Ptsi Ocak 12, 2009 9:11 pm | |
| ö.d aşqım da ben aşk herşeyi affedermiye çekçekler diye biliodum ama buda çok güzel klibi görünce direk siteye damladım | |
|