Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 27 Nerden : cemremin kalbindennnnn °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: yeni logomuz nasıl? Paz Ekim 19, 2008 7:37 pm
Beyendinizmi hepsi arevim sayesinde beyendinizmi bence spr mükemmel dicek laf bulamıyom
eren-ji ღ°•.♥.•°ღErenci Admin[NuRiYe BaKıCı]ღ°&
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 27 Nerden : Erenimin Kalbinden °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 13/10/08
Konu: Geri: yeni logomuz nasıl? Paz Ekim 19, 2008 7:44 pm
mükemmel ellerine sağlık arevjimm dee ben bişeyi merak ettim gülçin niye yok logoda??Yinede çoqq güzell saOL Jnm
DLra Yrk ! ღ.♥.•°ღ Üyemizღ°•.♥
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Yoshy ' min KaLbinden ... ! °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 15/10/08
Konu: Geri: yeni logomuz nasıl? Perş. Ekim 23, 2008 2:43 pm
spRRRR ..
Admin CemReci ŞeKeR AdminJiK[GiZeM KeMeR]
Mesaj Sayısı : 270 Yaş : 27 Nerden : cemremin kalbindennnnn °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 11/10/08
Konu: Geri: yeni logomuz nasıl? Cuma Ekim 31, 2008 10:51 pm
peki yha bu logomuz nasıl arkadaşlar
yasemin yürük YoSHy-Ji
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 28 Nerden : eskişehir °•.♥$eker Hayvnın°•.♥ : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥ : ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥ : ♥.•°ÇifTiM°•.♥ : ♥.•°Takımım°•.♥ : Hepsici Gücü : Uyarı Sayısı : Kayıt tarihi : 18/10/08